ColorCut FB575 Pemotong mati digital
Terjangkau, serbaguna, kompak!

NDELENG FB575 ANYAR

Ruang pamer virtual

Dolan maring SAIKI

Kasedhiya pelanggan

Aja mung njupuk tembung kita - kene apa klien kita - klik kanggo studi kasus.

Bisa ngethok lan crease kanthi wujud apa wae nganggo ColorCut SC5000 - nganti papan 350mikron - pancen sampurna!

Testimoni Lee Bowyer
Lee Bowyer

Tony Bowyer Print

Pemotong flatbed ColorCut kita kanthi serius mbantu ngrevolusi bisnis kita kanthi nambah produktivitas & nggawe kesempatan anyar.

Jeremy Shaw

Warisan Playing Cards

Kita bisa gawé prototipe siji utawa malah kumpulan kabèh conto, cepet lan on-demand - karo kapercayan ing kualitas proyek.

Paul Stephenson

Whitebox Studios

Apa sampeyan butuh Dhukungan Jarak Jauh saka Intec?

Entuk bantuan langsung saka pakar teknis Intec - kita bakal nuduhake layar liwat TeamViewer lan ngrampungake masalah apa wae sing bisa sampeyan temoni karo peralatan Intec. Telpon Intec dhisik supaya bal bisa muter.

Njaluk bantuan liwat TeamViewer

Napa ora langganan buletin Intec sadurunge ngirim email - lan entuk akses menyang…

Diskon eksklusif!

[contact-form-7 id="320" title="Contact sales"]