ColorCut FB575 Дигитален секач со матрици
Достапен, разновиден, компактен!

ПОГЛЕДНЕТЕ НОВИОТ FB575

Виртуелен изложбен салон

ПОСЕТА НА СЕГА

Сведоштва за клиенти

Не го прифаќајте само нашиот збор за тоа - еве што велат нашите клиенти - кликнете за студии на случај.

Можност за сечење и туткање апсолутно каква било форма со нашиот ColorCut SC5000 – на плоча до 350 микрони – тоа е едноставно совршено!

Сведоштво на Ли Бауер
Ли Боуер

Печатење на Тони Бауер

Нашиот секач за рамно лежиште ColorCut сериозно помогна да се револуционизира нашиот бизнис со зголемување на продуктивноста и создавање нови можности.

Џереми Шо

Карти за играње наследство

Можеме да произведеме еден прототип или дури и цела серија примероци, брзо и на барање - со доверба во квалитетот на работата.

Пол Стивенсон

Whitebox Studios

Дали ви треба далечинска поддршка од Intec?

Добијте инстантна помош директно од технички експерт на Intec – ќе го споделиме вашиот екран преку TeamViewer и ќе ги решиме сите проблеми со кои може да наидете со вашата опрема на Intec. Прво јавете се во Интек за да се тркала топката.

Добијте помош преку TeamViewer

Зошто да не се претплатите на билтенот на Интек пред да ни испратите е-пошта - и да добиете пристап до…

Ексклузивни попусти!

[contact-form-7 id="320" title="Контакт продажба"]