ColorCut FB775 Digital die cutter
Class-leading cutting & creasing forces
Fast, Powerful, Afforable!

SEE NEW FB775

Ruang paméran maya

didatangan AYEUNA

testimonials klien

Ulah ngan ukur nyandak kecap kami pikeun éta - ieu anu diomongkeun ku klien kami - klik pikeun studi kasus.

Intec ColorFlare kami ngahemat artos sareng ngahasilkeun bisnis anyar anu pikaresepeun pikeun firma cetak komérsial anu parantos lami. 

kasaksian Lee Bowyer
Lee Bowyer

Tony Bowyer Print

Pemotong flatbed ColorCut kami sacara serius ngabantosan ngarobih bisnis urang ku ningkatkeun produktivitas & nyiptakeun kasempetan énggal.

Jeremy Shaw

Warisan maén Kartu

Urang bisa ngahasilkeun prototipe tunggal atawa malah sakabeh bets sampel, gancang sarta on-demand - kalawan kapercayaan dina kualitas pakasaban.

Paul Stephenson

Whitebox Studios

Naha anjeun peryogi Dukungan Jauh ti Intec?

Kéngingkeun bantosan instan langsung ti ahli téknis Intec - kami bakal ngabagi layar anjeun ngalangkungan TeamViewer sareng ngabéréskeun masalah naon waé anu anjeun pendak sareng alat Intec anjeun. Nelepon Intec munggaran pikeun meunangkeun bal rolling.

Meunang pitulung via TeamViewer

Naha henteu ngalanggan buletin Intec sateuacan ngirim email ka kami - sareng kéngingkeun aksés kana…

diskon ekslusif!

[contact-form-7 id="320" title="Contact sales"]