Prerëse dixhitale ColorCut FB1180T Tangential


SHIKONI FB1180T E RE

Sallë ekspozite virtuale

VIZITA TANI

Dëshmi të klientit

Mos e pranoni vetëm fjalën tonë – ja çfarë thonë klientët tanë – klikoni për studime të rasteve.

Të jesh në gjendje të presësh dhe të rrudhësh absolutisht çdo formë me ColorCut SC5000 tonë – në tabelë deri në 350 mikron – është thjesht e përsosur!

Dëshmia e Lee Bowyer
Lee Bowyer

Tony Bowyer Print

Prerësja jonë me shtrat të sheshtë ColorCut ndihmoi seriozisht në revolucionarizimin e biznesit tonë duke rritur produktivitetin dhe duke krijuar mundësi të reja.

Jeremy Shaw

Kartat e lojës së trashëgimisë

Ne mund të prodhojmë një prototip të vetëm apo edhe një grup të tërë mostrash, shpejt dhe sipas kërkesës – me besim në cilësinë e punës.

Dëshmia e Lee Bowyer
Paul Stephenson

Studiot Whitebox

Keni nevojë për mbështetje në distancë nga Intec?

Merrni ndihmë të menjëhershme drejtpërdrejt nga një ekspert teknik i Intec – ne do të ndajmë ekranin tuaj nëpërmjet TeamViewer dhe do të zgjidhim çdo problem që mund të hasni me pajisjet tuaja Intec. Thirrni fillimisht Intec-in për të rrokullisur topin.

Merrni ndihmë përmes TeamViewer

Pse të mos abonoheni në buletinin e Intec përpara se të na dërgoni email - dhe të fitoni qasje në…

Zbritje ekskluzive!

[contact-form-7 id="320" title="Shitjet e kontaktit"]